Lume bună și vinuri selecte degustate în avanpremiera Salonului Internațional de Vinuri – VINVEST FOTO VIDEO


Cel mai prestigios eveniment național dedicat licorii nobile a zeului Bachus, Salonul Internațional de Vinuri – VINVEST, nu se dezminte nici în acest an, când se află în pregătiri pentru o ediție festivă, cea de-a XV-a, care va avea loc în perioada 30 martie – 1 aprilie 2018 la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara.Așa cum ne-a obișnuit, VINVEST anunță marele Salon prin pre-evenimente de ținută, precum degustarea de vinuri care a avut loc joi în saloanele elegantului Restaurant Lloyd din centrul Timișoarei.

Este imposibil să vă așternem aici, pe ecranele telefoanelor sau calculatoarelor dumneavoastră, cât de bune au fost vinurile oferite audienței spre degustare, așa că, până la Salonul VINVEST din weekendul Floriilor, când sunteți invitați să vă bucurați cu toții de cele mai bune vinuri, vă vom oferi doar imagini de la evenimentul de ieri, semnat, firește, Lucia Pîrvu, organizatorul și sufletul acestei povești frumoase care, de 15 ani, se numește VINVEST.

Vă mai spunem doar că la degustarea de vinuri de la Restaurantul Lloyd, echipa VINVEST a avut ca oaspeți lume foarte bună, de la diplomați, oameni de afaceri sau politicieni la oameni de cultură, medici, jurnaliști.

Selecția de vinuri oferită spre degustare de către expozanții care vor fi prezenți la Salonul VINVEST a fost servită de o echipă frumoasă de elevi ai colegiului economic Francesco Saverio Nitti din Timișoara, iar bunătățile de pe mese au fost asigurate de către Restaurantul Lloyd, Hochland, Caroli, Prospero, Apa Minerală Aura.
300 de sortimente excepţionale de vin, unele în premieră națională, vor fi expuse și degustate la a XV-a ediție a Salonului Internaţional de Vinuri VINVEST 2018.

În anul binecuvântat al Centenarului Marii Unirii, organizatorii VINVEST, CCIAT si ADAR vă dau întâlnire la Timişoara, la cel mai mare eveniment dedicat vinului și unul dintre cele mai vechi şi de tradiţie evenimente din România, Salonul Internațional de Vinuri – VINVEST ediția a XV-a, care va avea loc în perioada 30 martie – 1 aprilie 2018 la Centrul Regional de Afaceri Timişoara.


VINVEST _227 - CopyVINVEST _228 - CopyVINVEST _228VINVEST _229VINVEST _230VINVEST _231 - CopyVINVEST _232 - CopyVINVEST _233VINVEST _234VINVEST _235VINVEST _237VINVEST _240VINVEST _241 - CopyVINVEST _242VINVEST _243VINVEST _245 - CopyVINVEST _246 - CopyVinVest colaj