Care sunt premiile cu care vor pleca de la VINVEST participantii la tombole


In fiecare an, ne dorim sa surprindem publicul care trece pragul VINVEST. Asa ca nu mai tinem secretele pentru noi si va spunem care sunt premiile cu care vor pleca de la VINVEST participantii la tombole.

Anul acesta vor fi trei extrageri, pe trei categorii de participanti:

  • Tombola celor care au platit bilete de intrare
  • Tombola celor care au invitatii
  • Tombola jurnalistului.

Pentru fiecare categorie exista un premiu in vacanta. Nu de alta, dar o pauza de cateva zile intotdeauna este binevenita.

Unul dintre premii consta intr-un weekend pentru doua persoane la Hotelul Valea cu Pesti, de 4 stele, cu un amplasament de exceptie pe Transfagarasan, intr-o zona in care pe un arc de cerc de 270 grade, ofera turistilor cazare si o priveliste minunata asupra Lacului Vidraru si a Muntilor Fagaras.

Al doilea premiu este un weekend pentru doua persoane la Hotelul Roman Plaza, de 4 stele, un complex hotelier elegant si confortabil care ofera pachete turistice flexibile, cazare cu stil, bucatarie gourmet si experiente de spa, wellness si divertisment.

Al treilea premiu este un weekend pentru doua persoane la Hotel Afrodita Resort&SPA, de 4 stele, un loc plin de viata si in continua miscare. Fiecare sezon aduce facilitati noi si, totodata, noi pasi spre dezvoltare. Ne dorim sa devenim din ce in ce mai buni pentru voi si sa ne asiguram ca gasiti la aici tot ceea ce va doriti – fie ca este vorba de tratament intr-o baza moderna, rasfat spa, relaxare sau divertisment, locuri de joaca, sali de conferinte sau o masa delicioasa intr-o oaza de verdeata.

Va asteptam la VINVEST sa va incercati norocul si sa va felicitam pe trei dintre voi pentru ca veti avea cate un weekend de relaxare si rasfat!