De ce să vii la Salonul Internațional de Vinuri VINVEST 2017


Pentru că nu e ușor să spui în câteva cuvinte de ce merită să vii și anul acesta la Salonul Internațional de Vinuri VINVEST încercăm  în cele ce urmează să vă dăm câteva detalii despre cum am pregătit evenimentul din 2017. Suntem convinși că veți găsi cel puțin un motiv ca să nu ratați cea de-a XIV-a ediție.

În primul rând, pentru că e vorba de vin, vom avea foarte multe feluri de vin între care puteți alege. Nu mai puțin de 299 de vinuri sunt prezente la noi în salon.

Pe parcursul celor trei zile o să puteți degusta cel mai bun vin național în 2017 care va primi Marea Medalie de Aur în cadrul Concursului Național de Vinuri și Băuturi Alcoolice, ediția a XII-a. Ar putea fi aceasta o premieră pentru dumneavoastră? Ne-am bucura.

În plus, Cramele Hermeziu – partener național, vor lansa un nou vin la VINVEST. Sunteți primii care pot degusta și acest vin. La fel și Cotnari SA au ales Timișoara ca loc în care să anunțe un nou vin din această primăvară.

Toți cei 23 de expozanți sunt prezenți cu vinuri, unul și unul. Cum spuneam mai sus: 299 de feluri între care puteți alege.

Sunteți amator de produse eco? Foarte bine, vă putem recomanda vinurile eco produse de Crama La Sapata, din Delta Dunării.

Salonul VINVEST este, pe lângă un loc de defilare al vinurilor românești și internaționale, și un prilej de informare și educare. Vom avea nu mai puțin de 9 degustări tematice cu feluri de mâncare pentru care sunt recomandate anumite vinuri.

Programul evenimentului și detalii despre locație găsiți aici.

Și surprizele continuă. În următoarele articole o să dăm detalii și despre premii, tombole și alte concursuri.